Ученици от четири пловдивски училища учат дистанционно заради потвърдени случаи на

...
</TD
>Ученици от четири пловдивски училища учат дистанционно заради потвърдени случаи на
Коментари Харесай

Ученици в Пловдив минаха на онлайн обучение заради ковид!

Ученици от четири пловдивски училища учат отдалечено поради доказани случаи на коронавирус в паралелките, научи Plovdiv24.bg .

Онлайн занятия организират по една паралелка в ПГАСГ " Арх. Камен Петков ", " Княз Александър I ", " Константин Кирил Философ " и " Димитър Талев ". В детските ясли и градини към този момент няма случай на коронавирус, заяви за медията ни доктор Милена Панайотова от РЗИ - Пловдив. 

За разлика от предходната образователна година, в този момент шефовете на образователните заведения не са длъжни да афишират в уеб страниците на учебните заведения, когато има заболели от ковид и учениците са минали на образование от разстояние в електронна среда (ОРЕС).

" Щамът, който циркулира сега, не оня коронавирус от 2020 година, който протичаше доста тежко и имаше смъртни случаи. Сегашният вирус е избран като елементарна респираторна зараза, като грип. По-лек е, а и хората към този момент имат имунитет " - изясни доктор Панайотова. 

Случаите на коронавирус се усилват, само че заплаха за живота на хората няма, още повече в случай че се ползват главните правила за предотвратяване, а точно - отдалеченост, маски в градския превоз и комерсиалните обекти, стерилизация и персонална хигиена.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР